Feest op het dak

Feest op het dak

Goed nieuws: de Erasmus MC Tuin-campagne is officieel afgerond. Dankzij de steun van al onze trouwe donateurs, die met een kleine of een grotere bijdrage samen de realisatie van de daktuinen mogelijk hebben gemaakt. We zijn elke donateur ontzettend dankbaar!

Vanochtend overhandigt ABT bv een cheque waarmee de laatste 65 vierkante meters daktuin wordt gefinancierd. Hiermee is de campagne om geld in te zamelen voor de daktuinen officieel afgerond. Wij zijn uiteraard zeer verheugd met dit nieuws. Om dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, hebben we vanochtend een ontbijt op het dak georganiseerd. Hiervoor zijn alle donateurs die een substantiële bijdrage hebben gedaan uitgenodigd.

Ernst Kuipers verzorgt het openingswoord namens het Erasmus MC. Hierna is het woord aan Cor Geluk. De landschapsarchitect vertelt bevlogen over het ontwerp van de daktuinen, dat door ontwerpbureau Juurlink + Geluk is gedaan. Dan is het woord aan ABT.

“Als hoofddirectievoerder namens EGM Architecten is ABT nauw betrokken bij de bouw van het nieuwe Erasmus MC", vertelt Rudi Roijakkers, technisch directeur bij ABT. "We zijn vereerd dat wij als samenwerkingspartner ook ons groene steentje kunnen bijdragen aan de realisatie van de daktuinen”.

Tenslotte vertelt mevrouw Oosterhof over haar motivatie om de daktuinen te steunen.  Haar man kwam als patiënt in het Erasmus MC. Hij was zeer geïnteresseerd in de daktuinen. Zelf had hij grote interesse voor tuinen en voor waterbeheer. Daarom besloten zij de daktuinen te steunen. We schreven daar laatst al een artikel over.

Deel deze pagina